Άριστες οι εντυπώσεις από το BEACH SUMMER CUP BY AMSTEL RADLER στην ΠΑΤΡΑ

 

12 Ιουνίου 2017

 

Τέταρτος σταθμός για το Beach Summer Cup 2017, μια σειρά από τουρνουά με τη μορφή Κυπέλλου που διοργανώνονται από δύο Πρωταθλητές την Έφη Σφυρή και το Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.  Τα γήπεδα της Beach LifeX στην Πάτρα που ανήκουν στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Βάσω Καραντάσιου, φιλοξένησαν τον τέταρτο σταθμό του Κυπέλλου, με πλήθος αθλητών να αγωνίζονται σε πολλά διαφορετικά αγωνιστικά ταμπλώ.

 

Το Beach Summer Cup by Amstel Radler είναι μία καινοτόμος διοργάνωση πουπραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος και φιλοδοξεί να διοργανωθεί σε πολλές διαφορετικές πόλεις σε όλη την Ελλάδα.  

Το πρώτο αγωνιστικό ταμπλώ, ξεκίνησε το Σάββατο με το πιο αγαπημένο τουρνουά όλων των αθλητών, το MOLTEN KING/QUEEN OF THE BEACH, συνεχίστηκε με μεικτό τουρνούα και ολοκληρώθηκε την Κυριακή με τα τουρνουά ανδρών και γυναικών.  Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 

 

Στον τελικό της  κατηγορίας γυναικών, η Έλενα Σαρλή με τη Βάσω Λιάκου νίκησαν με 2-1 (15-8, 10-15, 11-8) τη Μαρία Βόμβυλα και την Θάλια Δουραμάνη και κατέκτησαν το τουρνουά της κατηγορίας τους.  Οι νικήτριες κέρδισαν δώρα από το ινστιτούτο ομορφιάς COCO Νail Ηouse Ψυχικού

 

Στον τελικό για τη κατηγορία ανδρών, τα αδέλφια Ανδρέας και Φώτης Δασκαλόπουλος νίκησαν με 2-1 σετ (15-10, 11-15, 12-10), το Νίκο Ντόντη και τον Θάνο Γεωργακόπουλο και κατέκτησαν το τουρνουά της κατηγορίας τους. Οι νικητές κέρδισαν συμπλήρωμα διατροφής Kinisis Progen!.

 

Στον τελικό της κατηγορίας μεικτού, ο Νίκος Ντόντης με την Μαρία Βόμβυλα νίκησαν  με 2-0 σετ (15-12, 15-10) τον Ορέστη Ροδολάκη και την Βάσω Λιάκου και κατέκτησαν το τουρνουά!

Οι νικητές εκτός από μετάλλια, διπλώματα και το συλλεκτικό μπλουζάκι της διοργάνωσης κέρδισαν και δώρα από το bagie.gr . 

 

 Τον τίτλο του MOLTEN King of the Βeach κέρδισε ο Ορέστης Ροδολάκης μετά από συναρπαστικούς αγώνες που κράτησαν μέχρι τη δύση του ηλίου! Ο νικητής εκτός από το νέο συλλεκτικό μετάλλιο κέρδισε και μία μπάλα MOLTEN BV 5000!  

MOLTEN Queen of the Beach στην Golden κατηγορία αναδείχθηκε η Βούλα Μποχρίνη.  Η νικήτρια εκτός από το νέο μετάλλιο της σειράς κέρδισε και μία μπάλα MOLTEN BV 5000!

 

Η Έφη Σφυρή  και ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης δήλωσαν:

Μιχάλης:

«Το 1997 είχα την τιμή και τη χαρά να μου προτείνουν η Βάσω Καραντάσιου και η Έφη Σφυρή να είμαι ο πρώτος τους προπονητής και έγινε η αρχή για την μετέπειτα εντυπωσιακή τους πορείας. Είκοσι χρόνια μετά βρεθήκαμε και οι τρεις πλέον συνδιοργανωτές σε τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της Beach Lifex στην Πάτρα. 

Στόχος και υποχρέωση μας είναι τα τουρνουά που διοργανώνουμε να εκπέμπουν θετική ενέργεια και να διαμορφώνουν αθλητική νοοτροπία.»

Έφη:

«Είναι μεγάλη μου η χαρά που συνεργάστηκα πάλι με τη Βάσω μετά από αρκετά χρόνια. Τρεις Πρωταθλητές ενώσαμε τις δυνάμεις μας και το αποτέλεσμα ήταν άριστο. Βάλαμε τις βάσεις για τη συνέχιση της μελλοντικής μας συνεργασίας

 

"Η Nova είναι χορηγός επικοινωνίας του Beach Summer Cup by Amstel Radler"

 

Στις νικήτριες ομάδες ανδρών και γυναικών του SUPER Beach Summer Cup θα δοθούν wild cards για συμμετοχή τους στο 18th Nova Beach Volley Tournament.

 

Το BEACH SUMMER CUP BY AMSTEL RADLER υποστηρίχθηκε επίσης από την Μolten, τη Dole,  την IRED, την COCO NAIL HOUSE, την KINISIS PROGEN, UNDER ARMOUR και τη Φouta..

Facebook page

Youtube Page

My LinkedIn Profile

View Michalis Triantafillidis's profile on LinkedIn

Η Βίβλος του Beach Volley