Με 100 ομάδες η 1η αγωνιστική του Beach Cup 2017-18

 

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του Beach Cup 2017-18 το οποίο συνδιοργανώνουν ο Α.Σ Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων και ο Αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Arena Tournaments.

Περίπου 100 ομάδες έδωσαν ~160 σκληρές μάχες σε 3 διαφορετικές τοποθεσίες, στα Χανιά, στην Παλλήνη (The Wall) και στις ολόφρεσκες εγκαταστάσεις του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη Beach Arena στο Γέρακα.

Πιο αναλυτικά:

 

 

Χανιά

Στoυς άντρες, στην κατηγορία two star, μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο τουρνουά, στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου βρέθηκαν ο «συνήθης ύποπτος» Γεωργακόπουλος Νεκτάριος με συμπαίκτη τον «πρωτάρη» Αλεξάκη Νίκο (πρώτο του χρυσό μετάλλιο) επικρατώντας των Λίτο Μπάμπη / Χατζηδαμιανού Δαμιανό με 2-1 σετ (19-17, 8-15, 11-5). 

 

Στις γυναίκες, στην κατηγορία two star, η Βασιλείου Αντουαλένα επέστρεψε «χρυσή» στα γήπεδα, όπου με συμπαίκτρια την Γκέκα Πανδώρα επιβλήθηκαν των Αγιουτάντη Ροζαλία / Παπαδάκη Αθηνά με 2-0 σετ (15-10, 15-11).

 

Άρωμα από το Beach Cup του 2015-2016 είχε ο τελικός της κατηγορία one star αντρών, καθώς οι 3 από τους τέσσερις του τελικού, είχαν αρκετές παρουσίες στις τελικές φάσεις της πρώτης σεζόν της διοργάνωσης. Φρέσκο πρόσωπο ο Ντουντουλάκης Μιλτιάδης ο οποίος με συμπαίκτη τον Χατζησταύρο Βασίλη επικράτησαν των Ντουσάκη Μιχάλη / Νικολουδάκης Γιώργο με 2-1 σετ (21-18, 16-21, 15-12).

 

Στο one star γυναικών «θριάμβευσαν» οι μικρές γεμίζοντας του φίλους του αθλήματος με ελπιδοφόρα χαμόγελα. Ράνια Φραγκιουδάκη και Χρύσα Κουλάκη κέρδισαν της Στάφα Λέντι / Λουπάση Τόνια με 2-1 σετ (15-10, 12-15, 8-11).

 

Γολιάθ εναντίων Δαβίδ είχαμε στο μεικτό τουρνουά όπου «οι μεγάλοι» Τζιλιβάκης Αντώνης και Χαζιράκη Ελένη νίκησαν μεν, δύσκολα δε, τους «μικρούς» Γρηγοράκη Βασίλη / Στάφα Λέντι με 2-0 σετ (21-16, 21-19).

 

Αττική

Στην κατηγορία one star μεικτό και στο πρώτο τελικό που διεξάχθηκε στο φρέσκο Βeach Arena ,  ο Παναγιώτης Μπάρκας και η Lucienne Farrugia επικράτησαν των Βασίλη Φραγκιουδάκη και της Ιουστίνης Παπαβασιλείου με 2-0 σετ.

Το two star μεικτό, ξεκίνησε στην Παλλήνη, αλλά η βροχή μετέφερε αθλητές και αθλήτριες στο Βeach Arena. Αντρέας Ξινταράς και Κέλλυ Μαρώση νίκησαν με 2-0 σετ τους Άλκη Αυγουστή και Ματούλα Στογιανοπούλου.

 

Στην Παλλήνη διεξάχθηκε το one star γυναικών όπου η Μαίρη Παππά με συμπαίκτρια την Φαίδρα Ροδολάκη (να σημειώσουμε εδώ ότι η μαμά της Φαίδρας, η μαρία, αγωνιζόταν στο αντίστοιχο τουρνουά στα Χανιά) κατέκτησαν την 1η θέση κερδίζοντας την  έκπληξη του τουρνουά την Ειρήνη Δαμομάρα με την Μαρία Μαρώση με 2-0 σετ (15-2, 15-9)

 

Το twο star γυναικών έγινε στο Beach Arena η Κέλλυ Μαρώση έκανε το 2 στα 2 (μεικτό και γυναικών) όπου με συμπαίκτρια την Ματούλα Στογιαννοπούλου επικράτησαν των Νάντια Ζαμπιάκη και Νατάσα Παπά με 2-0 σετ (15-12, 18-16).

 

Στην Παλλήνη έγινε και το τουρνουά one star Αντρών όπου οι Γιώργος Τερζάκης και Μάνος Τάκος νίκησαν τους Μιχάλη Κορναράκη / Σίμο Βλάχο με 2-1 σετ.

 

Στην κατηγορία two star αντρών και λόγο της μεγάλης συμμετοχής διεξήχθησαν 2 τουρνουά, ένα στην Παλλήνη και ένα στο Beach Arena. Στην ο Τάσος Πρέζας με τον Θωμά Ευσταθίου νίκησαν με 2-0 σετ τον Τάσο Φραντζή με τον Βαγγέλη Φραντζή και κατέκτησαν το τουρνουά, ενώ στο beach Arena o Αντρέας Ξινταράς με συμπαίκτη τον Άλκη Αυγουστή νίκησαν με 2-0 σετ (15-12, 15-11) τον Παναγιώτη Πολίτη και τον Παναγιώτη Μπάρκα, κατακτώντας το τουρνουά.

 

Η συνέχεια αναμένετε άκρως ενδιαφέρουσα με το 2ο τουρνουά του θεσμού το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου.

 

Facebook page

Youtube Page

My LinkedIn Profile

View Michalis Triantafillidis's profile on LinkedIn

Η Βίβλος του Beach Volley