ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ της Beach Volley SUPERLEAGUE το STAR Κεντρικής Ελλάδας

 

Η δημιουργία της Beach Volley SUPERLEAGUE είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης δύο κορυφαίων αθλητικών φορέων του Beach Volley στη χώρα -των TRIANTAFYLLIDIS Beach Arena και iBeach Volleyball Club.

 

Στοχεύουν στην εξάπλωση του beach volley μέσω συνεργιών και αντικείμενό τους είναι η διοργάνωση μιας νέας Λίγκας ανά την Ελλάδα για τους φίλους τους αθλήματος. 

 

Η τελική φάση για την ανάδειξη των Πρωταθλητών της  Beach Volley SUPERLEAGUE θα γίνει στις εγκαταστάσεις NISI στις Ράχες Φθιώτιδας στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2018.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ της Beach Volley SUPERLEAGUE θα είναι το STAR Κεντρικής Ελλάδας που έχει συνδέσει την 25ετή παρουσία του στον τηλεοπτικό χώρο με το άθλημα του Beach Volley τόσο ως διοργανωτής όσο και ως promoter του αθλήματος. 

Πρόκειται για τον κορυφαίο περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας με επίγεια ψηφιακή κάλυψη της Κεντρικής Ελλάδας και πανελλαδική μετάδοση από την πλατφόρμα της Cosmote TV. 

Το τηλεοπτικό του πρόγραμμα είναι διαθέσιμο live και on demand στο webtv
αλλά και στην εφαρμογή TVSTAR app στις smart tv.
Με τις ιστοσελίδες tvstar.gr και starsports.gr, τον ραδιοφωνικό σταθμό Starfm 97,1 και την παρουσία του σε όλα τα social media καλύπτει με όλες τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας τις ανάγκες για άμεση και πολύπλευρη πληροφόρηση.

Facebook page

Youtube Page

My LinkedIn Profile

View Michalis Triantafillidis's profile on LinkedIn

Η Βίβλος του Beach Volley